На Старовижівщині зниклу дитину розшукали за 20 хвилин

31 Березня 2022, 14:45
На Старовижівщині зниклу дитину розшукали за 20 хвилин 2610
На Старовижівщині зниклу дитину розшукали за 20 хвилин

На Старовижівщині поліцейським знадобилося менш як пів години, аби розшукати зниклу дитину.

Про це повідомили на сайті поліції Волині.

Про зникнення 8-річної дівчинки повідомила до поліції її мама – мешканка села Любохини, що на Старовижівщині. Звернення надійшло 31 березня о 09:36.

Волинянка розповіла, що дитина разом із своєю тіткою автомобілем вирушила до сусіднього населеного пункту. На декілька хвилин родичка залишила племінницю в авто, аби зайти в магазин, а коли повернулася − її там вже не було.

На пошуки дівчинки було зорієнтовано весь особовий склад старовижівської поліції, поінформували також територіальну оборону та громадськість. Усі негайно розпочали прочісувати прилеглу територію. Оскільки неподалік озеро та лісовий масив, необхідно було діяти якнайшвидше.

Уже за 20 хвилин зниклу дитину розшукали поблизу. Дівчинка вирішила прогулятися, не попередивши про це нікого. На щастя, з нею все гаразд – життю та здоров’ю нічого не загрожує.

«Просимо дорослих не залишати без нагляду діток, спілкуватися з ними й пояснювати, що без відома та дозволу рідних не можна залишати будинок та йти гуляти у невідомій місцевості, адже це може бути небезпечно для їхнього життя і здоров’я», − закликали поліцейські.

Читайте також: Як батькам в екстремальних умовах допомогти дитині, що захворіла. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024