У Старій Вижівці визначили переможницю конкурсу на посаду директора лікарні

29 Березня 2022, 08:55
Старовижівська багатопрофільна лікарня 3561
Старовижівська багатопрофільна лікарня

У Старій Вижівці відбулося засідання конкурсної комісії з визначення кандидата на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Старовижівська багатопрофільна лікарня» Старовижівської селищної ради. 

Засідання провели 24 березня 2022 року. Про це повідомили на сайті Старовижівської громади.

Члени комісії заслухали конкурсну пропозицію єдиної кандидатки, яку допустили до участі у конкурсі на зайняття цієї посади. Це виконувачка обов’язків керівника закладу Тетяна Свіржевська, яка у цьому статусі перебуває із лютого 2022 року, а до цього вісім років очолювала цей заклад охорони здоров’я. Вона розповіла про здобутки та окреслила перспективи розвитку лікарні в умовах медичної реформи та пандемії.

Читайте також: Як працює Старовижівська лікарня в умовах воєнного стану. 

Члени конкурсної комісії поставили претендентці чимало запитань. Втім, переважна більшість членів комісії виключно схвально оцінили її роботу на посаді. Відзначалися її менеджерські здібності та господарський підхід, вміння гуртувати і мотивувати колектив та досягати високих показників в умовах медичної реформи та пандемії COVID-19.

Відтак, за результатами голосування члени конкурсної комісії одноголосно визначили Тетяну Свіржевську переможницею конкурсу та рекомендували внести подання голові селищної ради про її призначення на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Старовижівська багатопрофільна лікарня» Старовижівської селищної ради.

Остаточне ж рішення – за сесією селищної ради після схвалення кандидатури профільною депутатською комісією.

Відеозапис засідання конкурсної комісії:

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024