Стара Вижівка: у пологовому привітали малюків і мам

20 Грудня 2017, 09:02
12000

Працівники РЦСССДМ провели акцію «Подаруймо тепло дітям»

Уже традиційно районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на день святого Миколая проводить акцію «Подаруймо тепло дітям» для жінок-породіль та жінок, які перебувають на лікуванні у пологовому відділенні ЦРЛ, а також для діток, котрі лікуються у різних відділеннях лікарні. У вівторок, 19 грудня працівники центру завітали у старовижівську лікарню з солодкими подарунками, – інформує Старовижівський РЦСССДМ на своїй сторінці у Facebook.

Вісьмох пацієнток пологового відділення привітав директор РЦСССДМ Петро Муравчук. Він зазначив, що очікування дитини для кожної сім’ї – велике випробування, і, пройшовши його, родини стають міцнішими та сильнішими. Важливо, щоб поруч був коханий чоловік, з яким будуть нестрашні будь-які проблеми, тоді кожний новий день даруватиме лише радість, впевненість та душевний спокій.

До теплих слів долучилася і головний лікар Старовижівської ЦРЛ Тетяна Свіржевська, яка побажала, аби Миколай Чудотворець завжди допомагав, оберігав та дарував здоров’я і радість. Приємний сюрприз чекав і на дев’ятнадцятьох діток, які за станом здоров’я у цей час перебували у лікарні. Жоден малюк із дитячого, інфекційного та хірургічного відділень не залишився без подарунка, а також найголовнішого побажання – наступного року у жодному разі більше не хворіти, приносити батькам радість, бути здоровими та щасливими. 




Фото Яни Курилюк

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром