У Старій Вижівці вшанували чорнобильських ліквідаторів

15 Грудня 2017, 13:08
1509

Ліквідаторам вручили подяки за відданість та професіоналізм.

У  день вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС відбулося урочисте засідання, на якому згадали події страшних днів та вшанували тих, хто брав участь у ліквідації масштабної техногенної катастрофи. Захід відбувся 14 грудня, – про це інформує сектор із питань внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА.

Заступник голови райдержадміністрації Петро Філюк зазначив, що цей день – можливість вклонитися усім солдатам атомного фронту і висловити слова глибокої вдячності: «Чорнобильська трагедія стала найстрашнішою катастрофою в історії людства та, разом з тим –  найвеличнішим виявом героїзму та самовіддачі кожного з ліквідаторів, які в той час навіть не усвідомлювали велич свого подвигу».  

Слова подяки звучали і від селищного голови Володимира Семенюка, начальника управління соціального захисту райдержадміністрації Раїси Герез, заступника начальника управління Пенсійного фонду України в районі Ліни Бащук. У своїх виступах вони закцентували увагу на проблемни питаннях чорнобильців: надання пільг, забезпечення лікарськими препаратами, лікування, оздоровлення, призначення та виплата пільгових пенсій та встановлення надбавок.

Миколі Веремчуку, Івану Хавеню, Миколі Киричуку та Адамові Масло оголосили подяки за мужність, самовідданість, високий професіоналізм у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Також працівники районного будинку культури організували для ліквідаторів тематичний концерт.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024