У Кримному спіймали п’яного мотоцикліста: його оштрафували

23 Лютого 2022, 09:19
У Кримному спіймали п’яного мотоцикліста: його оштрафували 715
У Кримному спіймали п’яного мотоцикліста: його оштрафували

Старовижівський районний суд розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який керував мотоциклом з ознаками алкогольного сп’яніння.

Про це Район.Стара Вижівка стало відомо з постанови суду від 16 лютого 2022 року.

Чоловік 18 грудня 2021 року о 13:35 керував мотоциклом марки «Lifan» по вулиці Центральній в селі Кримне в стані алкогольного сп’яніння.

У суді кермувальник вину визнав, щиро розкаявся у вчиненому, просив розстрочити штраф на чотири місяці, оскільки не працює та перебуває в скрутному матеріальному становищі і не зможе в 15-денний строк сплатити штраф.

Окрім того, вину водія довели й протоколом про адміністративне правопорушення, в якому чоловік зазначив, що пив горілку напередодні. У суді також взяли до уваги результат тестування на алкоголь (1,99 проміле) та відеозапис події правопорушення з нагрудної камери поліцейського.

Суддя постановив визнати винним водія у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накласти на нього 17 тисяч гривень штрафу.

Виплату штрафу розстрочили на чотири місяці.

Також чоловік заплатить на користь держави судовий збір у розмірі 496,2 гривні.

Читайте також: У Яревищі спіймали п’яного мотоцикліста. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром