Старовижівські школярі виступали у військовій частині

07 Грудня 2017, 16:07
7055

У військовій частині А0864, що знаходиться поблизу смт Луків Турійського району відбувся святковий захід, присвячений Дню Збройних сил України. Дійство відбулося 6 грудня, – про це інформує Старовижівський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді на своїй сторінці  у Facebook.

З концертною програмою завітали учні НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Стара Вижівка, які подарували захисникам зворушливі пісенні номери та вірші. Теплу та затишну атмосферу дійства доповнив виступ смідинського дуету у складі Ольги Лампіки та Марії Зарубіч. Для учнів гімназії провели цікаву екскурсію: ознайомили з з окремими видами зброї, зацікавлені повчилися збирати та розбирати її. Також військовослужбовці підготували для гостей солодкий стіл.

Військовослужбовців, котрим випав нелегкий шлях захищати нашу країну, щиро вітав директор РЦСССДМ Петро Муравчук, який побажав їм міцного здоров’я, добра і миру, успіхів у повсякденному житті. До його привітань долучився також і військовий комісар Старовижівського районного військкомату Віталій Гайда, який подякував військовим за вірність рідній землі та побажав із честю та гідністю виконувати свій обов’язок.

Після урочистостей командир військової частини капітан Євген Стрюков подякував за чудове свято, яке зігріло серця теплом та додало воїнам сил і натхнення.

1

1




1

 



1

1


 

Коментарі
10 Грудня 2017, 00:24
ВІТАЛІКА ВОРОБЯ НАВІЧНО ВНЕСЛИ В СПИСКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ЧАСТИНИ, СУДЯЧИ ПО СТЕНДУ НА ПЕРШОМУ ФОТО. ЦЕ ПРАВИЛЬНО.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром