Старовижівського начальника автодору підвищили до обласного керівника

04 Грудня 2017, 15:15
4470

За два місяці Микола Янчук має презентувати бізнес-план на прийдешній рік.

Підприємство «Волинський облавтодор» віднедавна має нового керівника. Ним став директор Старовижівської філії Микола Янчук,  інформує прес-служба Волинської ОДА.

Офіційне представлення  відбулося 8 листопада під час робочої зустрічі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із тимчасовим виконувачем обов’язків голови правління Державної акціонерної компанії «Автомобільні дороги України» Романом Косинським, – зазначає ВолиньPost. Відомо, що початок роботи Миколи Павловича стане випробувальним терміном та показником його фахової компетенції, адже праця на керівній посаді потребує координації зусиль між структурними підрозділами області.

«Я вас знаю як керівника філії. Ви справлялися зі своїми обов’язками досить непогано, однак зараз – зовсім інший рівень відповідальності, доведеться багато працювати. Можете розраховувати і на підтримку облдержадміністрації», – звернувся до директора Володимир Гунчик. Він зазначив, що утримання доріг не повинно бути поверхневим або ж зосередженим лише на дорожньому полотні: догляд за узбіччями, з’їздами, знаками, – над цим  потрібно працювати в комплексі. Володимир Гунчик переконаний, що облавтодору потрібно нарощувати свій потенціал. 

За два місяця Микола Янчук повинен репрезентувати перед столичним керівництвом бізнес-план структури на прийдешній рік. «Чекаємо від вас бізнес-плану і ефективної роботи. Ви повинні сформувати команду і бути конкурентоспроможними у своїй сфері», – звернувся до новопризначеного керівника Роман Косинський.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром