Волинянка зменшила витрати на газ взимку з тарифом «Твій газ Рівномірний платіж»

01 Лютого 2022, 12:31
Волинянка зменшила витрати на газ взимку з тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» Реклама 452
Волинянка зменшила витрати на газ взимку з тарифом «Твій газ Рівномірний платіж»

«Твій газ Рівномірний платіж» – тарифна пропозиція від ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Завдяки цьому тарифу в грудні споживачі зменшили витрати на газ на 2,2 млн грн у порівнянні з розрахунком за фактичне споживання.

Про це Бізнес.Район повідомили у пресслужбі ТОВ «Волиньгаз Збут».

Руслана Семотюк з Ковельщини – одна з трьох тисяч клієнтів компанії, які підключили тариф та відчули його переваги.

«Влітку ми мало газу використовуємо. А ось в зимові місяці, щоб опалити оселю, потрібно близько 200 кубів. Тоді й суми в платіжках значно більші. З новим тарифом ми щомісяця платимо за газ однакову суму – 760 грн. Зараз, під час опалювального періоду, остаточно переконалися, що це зручно. По-перше, суми в зимових квитанціях зменшилися вдвічі. По-друге, я наперед знаю скільки потрібно буде заплатити за газ і можу планувати свої витрати», – ділиться Руслана Павлівна.

Руслана Семотюк
Руслана Семотюк

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» насамперед вигідний та зручний для тих споживачів, у яких є індивідуальне газове опалення.

Механізм дії тарифу дуже простий: річний обсяг споживання газу рівними частинами розділяється на рік. Споживач отримуватиме платіжки з однаковою сумою до сплати упродовж року.

Після завершення терміну дії тарифу буде здійснено звіряння планового обсягу постачання та фактично спожитого обсягу природного газу.

Якщо плановий об'єм виявиться меншим за фактичний, споживач зобов’язується здійснити остаточний розрахунок за спожиті куби. Якщо плановий обсяг буде більшим за фактичний, «Волиньгаз Збут» зарахує залишок коштів на рахунок майбутніх платежів.

Читайте також: Як волинянам вберегтися від отруєння чадним газом

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39