День Святого Валентина: який сюрприз порадує коханого хлопця

24 Січня 2022, 14:29
День Святого Валентина: який сюрприз порадує коханого хлопця 443
День Святого Валентина: який сюрприз порадує коханого хлопця

Хочете зробити приємне близькій людині на День всіх закоханих, але з листівками у формі серця попрощалися ще в шкільні роки? Шукаєте оригінальних та незвичних варіантів? Ми вам допоможемо!

До свята менше ніж місяць, а це означає, що у нас в запасі ще вагон часу. І скористатися цим потрібно саме зараз! Тому ми поговоримо з вами про ідеї сюрпризів, які неодмінно здивують вашого чоловіка.

Як обрати креативний презент на 14 лютого?

Вітання з Днем закоханих − це не суперскладна річ, яку можна порівняти з вітанням на ювілей. Подарунок хлопцю має бути простим, ненав'язливим, але водночас демонструвати вашу турботу та прихильність. І повірте, обрати такий набагато легше, ніж здається.

Найпопулярніші речі на День Святого Валентина − парні чашки, світшоти та футболки тощо. Навіть такі речі можна зробити креативними. І не обов’язково купувати предмети з сердечками та натяками на романтику — достатньо того, що ви до них відчуваєте і що з ними пов’язуєте.

Чашка, футболка, подушка з вашим фото − в жодному разі! Це втратило оригінальність мінімум років десять назад, та й ваша присутність» всюди не дуже припаде до душі навіть тому, хто кохає вас всім серцем.

Тому ми підготували для вас список подарунків, які стануть гарним жестом уваги від вас коханому у Валентинів день.

Термос або термочашка

Він зможе брати з собою каву на роботу чи спільні з вами прогулянки. Термос обов’язково знадобиться фанату зимової риболовлі. Це річ, яка не буде лежати без справи навіть влітку. Добре, що зараз є купа варіацій оформлення: від стриманої класики в металічному корпусі до пластикових варіантів з цікавими написами та малюночками.

Майстер-клас

Вчитися новому завжди цікаво. А коли це відбувається в парі − це навіть дуже приємно! Тому подумайте над тим, як проведете свій день разом. На вибір ми пропонуємо для вас зайнятися гончарною справою, спробувати себе в танцях чи приготуванні морозива, розвинути свої навички у малюванні. Ці та багато інших майстер-класів знайдете за посиланням https://www.bodo.ua/ua/podarki-na-14-fevralia/muzhchine/.

Комп’ютерна флешка

Подібні гаджети ніколи не бувають зайвими, особливо у сучасному дистанційному світі та для студентів. Але не варто обирати стандартний варіант: зверніть увагу на оригінальні форми у вигляді запальнички, гранати, навушників чи фігурок з улюблених коміксів.

Портативна колонка

Сюрприз, від якого буде в захваті кожний меломан! Вона знадобиться для тих, хто любить регулярні виїзди на природу з друзями, або ж відмовляється сумувати вдома сам. Є моделі зі світловими спецефектами для прихильників шумних вечірок. Плюс ідеї в тому, що є варіанти для будь-якого бюджету.

Бездротові навушники

Пригадуєте час, коли з’явилися перші такі мобільні аксесуари? Тоді вони були мало кому доступним ексклюзивом. Сьогодні вони є майже у кожного, адже вони набагато зручніші й практичніші від дротових.

Відпочинок у SPA-салоні

Якщо він багато працює та мріє розслабитися − це для нього стане найкращим сюрпризом від коханої дівчини! Ви ж можете скласти йому компанію.

Пам’ятайте: у будь-яке свято важливий не сам факт наявності презенту, а те, що приділяєте увагу й турбуєтеся про коханого чоловіка. День закоханих − саме той день, коли можна не соромлячись говорити про свої почуття.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024