Житель Буциня − переможець турніру з настільного тенісу

11 Січня 2022, 11:06
Житель Буциня − переможець турніру з настільного тенісу 810
Житель Буциня − переможець турніру з настільного тенісу

У Дубівській громаді відбувся п’ятий ювілейний різдвяний турнір з настільного тенісу – 2022.

Спортивний захід організували 8 січня. Про це повідомили на сторінці відділу освіти та культури Дубівської громади у фейсбуці. 

У тенісному турнірі взяли участь 22 спортсмени − жителі сіл Дубове, Бахів-2, Облапи, Городище, Секунь, Буцинь.

Співорганізатором та ведучим спортивного дійства був житель села Дубове, депутат Ковельської районної ради Юрій Мельник.

«Турнір показав, що настільний теніс – популярний вид спорту серед мешканців Дубівської громади. Захід зібрав представників різних поколінь, чудових спортсменів і ентузіастів своєї справи. Щодо атмосфери змагань, то вона була доволі динамічною та дружньою, і вже з перших хвилин турніру почалася завзята і стрімка боротьба за призові місця. Після перших зіграних партій виявилися фаворити, але інші учасники також чинили гідний опір», − зазначили в дописі.

В індивідуальному заліку серед спортсменів перше місце посів Даниїл Венічук (село Буцинь), друге  – Ілля Левкович (село Буцинь), а бронзу здобув Валентин Бірук (село Секунь).

Переможець різдвяного турніру Дубівської громади з настільного тенісу нагороджений кубком, призери отримали медалі та грамоти. Усі учасники змагань нагороджені подяками відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Дубівської громади.

Юрій Мельник нагороджений подякою Дубівського сільського голови за активну участь в підготовці та проведенні тенісного турніру.

Читайте також: У Дубечному організували змагання з волейболу. 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024