У Старовижівській громаді організували новорічно-різдвяні виставки

22 Грудня 2021, 10:59
Виставка 863
Виставка

У Старовижівському центрі дитячої та юнацької творчості організували новорічно-різдвяні виставки «Новорічна композиція», «Український сувенір», «Новорічні атрибути».

Виставки діятимуть до 15 січня 2022 року. Про це повідомили на сайті Старовижівської громади.

Їх проводять щорічно з метою розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді, залучення її до збереження хвойних порід дерев, пропаганди бережливого ставлення до природи, формування практичних умінь та навичок з виготовлення новорічно-різдвяних композицій.
Для участі у новорічно-різдвяних виставках подали близько 85 робіт, виконаних у традиційних та сучасних техніках з використанням найрізноманітніших матеріалів: тканини, фоамірану, картону, паперу, тіста, соломи, лози, гілок дерев, шишок, насіння.

«Дивлячись на всю цю красу, розумієш: якщо є бажання і терпіння, то не потрібні великі затрати, щоб незначні дрібнички в умілих руках перетворились на новорічну прикрасу чи подарунок», − зазначили в дописі.

Новорічно-різдвяні виставки-конкурси є відбірковим етапом до обласних змагань, а відтак роботи переможців відправили до Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради.

Читайте також: У Дубечненській громаді провели конкурс творчих робіт. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024