Дубечненська громада: поліцейський офіцер отримав службовий автомобіль

11 Грудня 2021, 07:48
Дубечненська громада: поліцейський офіцер отримав службовий автомобіль 2005
Дубечненська громада: поліцейський офіцер отримав службовий автомобіль

На Волині поліцейські офіцери громад отримали три службові автомобілі.

Ключі від новеньких Renault Duster поліцейським Підгайцівської та Дубечненської територіальних громад вручив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Сергій Козак спільно із представниками місцевої влади. Про це повідомила поліція Волині.

Правоохоронці двох громад Волині отримали нові службові автомобілі у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Завдяки сучасним автівкам поліцейські зможуть добиратися навіть у найбільш віддалені та важкодоступні населені пункти, аби не оминути увагою жодного мешканця своєї громади.

Службовий автомобіль отримав і поліцейський Дубечненської територіальної громади, яка першою на Волині взяла участь у проєкті поза конкурсом, підписавши меморандум про співпрацю, партнерство між громадою та ГУНП у Волинській області й придбавши автомобіль. Обслуговуватиме територію громади Михайло Антонюк, який пройшов відповідний курс у Харківському національному університеті внутрішніх справ й готовий до виконання службових обов’язків.

Анатолій Костючик, голова Дубечненської громади, подякував за реалізацію проєкту і запевнив, що місцева влада всіляко підтримуватиме поліцейського й забезпечуватиме усім необхідним.

«Вирішили, що на території повинен працювати поліцейський офіцер громади після того, як побачили успішний приклад у сусідніх громадах. Зараз же переконуємося, що кожен житель громади справді бачить присутність правоохоронця поряд і відчуває себе у безпеці. А це для нас головне», − сказав Анатолій Костючик. 

Читайте також: Старовижівські газовики отримали нове авто. 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50