Стара Вижівка: оштрафували чоловіка, який лаявся та погрожував поліцейським

Стара Вижівка: оштрафували чоловіка, який лаявся та погрожував поліцейським

13 Грудня 2021, 07:39

Старовижівський районний суд розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який вчинив злісну непокору законному розпорядженню поліцейського.

Про це Район.Стара Вижівка стало відомо з постанови суду від 6 грудня 2021 року.

Чоловік, який, до слова, працює в ТОВ «Волиньобленерго», 9 вересня 2021 року о 16:15 по вулиці Привокзальній в селищі Стара Вижівка висловлювався нецензурними словами. Потім лаявся в приміщенні комунального некомерційного підприємства «Старовижівська багатопрофільна лікарня», куди його доставили для освідування. У приймальному відділенні медичного закладу чоловік був агресивний, погрожував працівникам поліції.

Також він вчинив злісну непокору законному розпорядженню поліцейського, а саме відмовився виконати вимогу правоохоронця щодо припинення правопорушення, штовхав поліцейського, відмовився пройти для складання протоколу.

У судовому засіданні чоловік вину визнав повністю. Щиро розкаявся у вчиненому.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених статтями 173, 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накласти на нього 136 гривень штрафу.

Також порушник заплатить на користь держави судовий збір у розмірі 454 гривні.

Читайте також: На Старовижівщині водія, якого спіймали п’яним, оштрафували на 34 тисячі гривень.