Оштрафували водія мопеда, який п'яним їздив у Дубечному

07 Грудня 2021, 07:40
Оштрафували водія мопеда, який п'яним їздив у Дубечному 839
Оштрафували водія мопеда, який п'яним їздив у Дубечному

Старовижівський районний суд розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який керував мопедом з ознаками алкогольного сп’яніння.

Про це Район.Стара Вижівка стало відомо з постанови суду від 26 листопада 2021 року.

Чоловік 18 вересня 2021 року о 17:00 в селі Дубечне на перехресті вулиць Незалежності-Садова керував мопедом «Хонда-Діо» з ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому законом порядку водій відмовився в присутності двох свідків.

У судовому засіданні чоловік вину визнав повністю. Щиро розкаявся у вчиненому. Просив розстрочити йому сплату штрафу на рік, оскільки перебуває в скрутному матеріальному становищі і ніде не працює.

Окрім того, вину кермувальника довели й такими матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення, відеозаписом з нагрудної камери поліцейського.

Суддя постановив визнати винним водія у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накласти на нього 17 тисяч гривень штрафу.

Виплату штрафу розстрочили на рік.

Також чоловік заплатить на користь держави судовий збір у розмірі 454 гривні.

Читайте також: Їздив п’яний у Дубечному − заплатить 17 тисяч гривень штрафу. 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024