Учням Старовижівського професійного ліцею розповіли про послуги служби зайнятості

25 Листопада 2021, 12:07
Учням Старовижівського професійного ліцею розповіли про послуги служби зайнятості 819
Учням Старовижівського професійного ліцею розповіли про послуги служби зайнятості

Випускників Старовижівського професійного ліцею, які навчаються за професію «Слюсар з ремонту та обслуговування автомобілів», інформували про послуги служби зайнятості.

Захід провели 23 листопада фахівці Старовижівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості в рамках діяльності Центру професійної кар’єри, з нагоди проведення Всеукраїнського тижня професійної та професійно-технічної освіти. Про це повідомили на сторінці установи у фейсбуці.

Для здобувачів освіти та педагогічного колективу ліцею заступниця начальника відділу надання соціальних послуг Наталія Ваврищук презентувала підприємство «АБС», яке знаходиться на території Старовижівської громади, власник якого − Микола Воробець.

Директорка філії Тетяна Гаврилюк ознайомила учнів з основними послугами служби зайнятості, презентувала сучасні електронні сервіси державної служби зайнятості та онлайн-платформу «Моя професія: консультаційна мережа».

Провідна фахівчиня з профорієнтації Катерина Романчук ознайомила присутніх з поняттям «резюме» як першого і важливого кроку на шляху до працевлаштування. Разом із учнями вона проаналізувала структуру та основні правила складання резюме.

Читайте також: «Робота для всіх»: у Старовижівській громаді провели інформаційну акцію. 

Коментарі
25 Листопада 2021, 12:15
Правильно! З першого класу готувати до безробіття! Хай знають, в якій країні живуть!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024