У Старовижівській громаді вирішили створити старостинські округи

22 Листопада 2021, 08:40
У Старовижівській громаді вирішили створити старостинські округи 861
У Старовижівській громаді вирішили створити старостинські округи

Відбулося п’ятнадцяте засідання сесії селищної ради восьмого скликання, на розгляд якого винесли 159 питань.

Засідання провели 19 листопада 2021 року в сесійному залі Старовижівської селищної ради. Про це повідомили на сторінці Старовижівської селищної ради у фейсбуці.

На засіданні сесії прийняли рішення про створення старостинських округів Старовижівської селищної ради, які сформували в межах колишніх сільських рад, що увійшли до складу Старовижівської громади.

«Варто зазначити, що створення старостинських округів жодним чином не збільшило структуру апарату селищної ради та відповідно не збільшило фінансування на його утримання. Створення округів саме в такому форматі дозволить забезпечити одну з основних ідей реформи децентралізації, а саме наближення адміністративних послуг до населення», − зауважили в дописі.

Депутати заслухали інформацію начальниці відділу фінансів селищної ради Раїси Павлової про виконання бюджету селищної територіальної громади за дев’ять місяців 2021 року. Внесли зміни до рішення селищної ради від 23 грудня 2020 року №4/20 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2021 рік», фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Старовижівський центр первинної медичної допомоги» Старовижівської селищної ради на 2021 рік та декількох місцевих програм.

Вирішили ряд питань, що стосуються управління комунальною власністю селищної ради.

Більше 130 питань стосувалося земельних відносин.

Читайте також: Заклади освіти Старовижівської громади отримали нові парти. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром