Щоб запобігти пожежам: у Сереховичівській громаді працювала рейдова група

19 Листопада 2021, 11:22
Щоб запобігти пожежам: у Сереховичівській громаді працювала рейдова група 883
Щоб запобігти пожежам: у Сереховичівській громаді працювала рейдова група

На території Сереховичівської громади відбулося комплексне відпрацювання житлового сектору за участю надзвичайників, працівників соціального захисту та старост старостинських округів.

Рейдова група працювала 18 листопада в селах Соколище, Синове та Шкроби Ковельського району. Про це повідомили на сайті волинських рятувальників.

Учасники рейдової групи провели інструктажі з мешканцями сіл. Зокрема, йшлося про дотримання протипожежних вимог при експлуатації пічного опалення, заходи електробезпеки, обережність під час використання відкритого вогню у побуті.

За згодою власників рятувальники оглянули протипожежний стан осель, вказали на виявлені порушення вимог пожежної безпеки й поінформували, як їх можна усунути.

Рейдова група ознайомилася із фактичним станом підрозділу місцевої пожежної охорони, що з березня 2021 року відновив функціонування у селі Соколище.

Крім того, провели інструктаж із настоятелем храму в селі Синове й закликали священника нагадувати прихожанам про важливість виконання вимог пожежної безпеки у побуті.

Читайте також: Жителям Смідинської громади розповіли про пожежну безпеку. 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024