У Старій Вижівці відкрили нове відділення мережі клінік сімейної медицини «Біхелсі»

19 Листопада 2021, 19:00
«Біхелсі» 4493
«Біхелсі»

Мережа клінік сімейної медицини «Біхелсі» відкрила п'яте відділення. Цього разу – у Старій Вижівці по вулиці Незалежності, 52.

На відкритті побувала журналістка ІА «Район.ін.юа».

Нову клініку у Старій Вижівці відкрили в колишньому приміщення селищної ради. Фірмовий зелений фасад виділяється на будівлі, тож майбутні пацієнти його точно не проминуть. Усередині відвідувачів зустрічатиме стильна стійка реєестратури та роботи сучасних українських художників на стінах.

Завідує відділенням «Біхелсі» Олена Сукач. У клініці працюватиме відділення педіатрії та сімейної медицини. Також там діятиме пункт щеплень, де проводитимуть вакцинацію від COVID-19.

Олена Сукач
Олена Сукач

На урочистій частині відкриття до присутніх звернувся директор мережі клінік сімейної медицини «Біхелсі» Іван Гусак.

«Мешканцям Старої Вижівки та лікарям, які працюють у новій клініці ми хочемо дати відчуття того, що вони є частиною великої сім’ї «Біхелсі». Будь-який запит, будь-яка потреба буде нами якомога швидше задоволена. Ми зробимо все, щоб пацієнти відчували себе при візиті до нас комфортно і впевнено», – зазначив директор.

Селищний голова Василь Камінський привітав усіх з відкриттям клініки та висловив надію, що новий медзаклад допоможе проводити ефективну профілактику та лікування населення.

Медична директорка та сімейна лікарка Надія Шкоропад зазначила, що в «Біхелсі» працюють професіонали, які супроводжують своїх пацієнтів від народження до зрілості.

«Я недарма вибрала роботу в клініці «Біхелсі». Тут спокійно і завжди є підтримка. Тут гарний колектив молодих спеціалістів, які люблять вчитися, які не бояться працювати в ковідних відділеннях, які зажди допоможуть та підтримають», – сказала медична директорка.

За словами співзасновника мережі клінік сімейної медицини «Біхелсі» Дмитра Гаврилова, у Старій Вижівці, як і в інших відділеннях, буде інноваційна складова: телемедицина, засоби дистанційного моніторингу та кілька нових «цікавинок», які наразі перебувають на етапі тестування.

«Стара Вижівка стає ближче до інноваційних медичних технологій завдяки «Біхелсі», – додав Дмитро Гаврилов.

На завершення традиційно перерізали червону стрічку і запросили присутніх на екскурсію та святковий фуршет.

 

Коментарі
19 Листопада 2021, 21:37
Ото знайшли завідувача! На кожній роботі з скандалом відмічається. Ну хіба що буде на когось приватного працювати, то буде нормально до людей відноситися. Бо працюючи в державній установі пацієнтів мала ні за що.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024