У Старій Вижівці судили пенсіонера, який ображав свого сина

05 Листопада 2021, 07:10
У Старій Вижівці судили пенсіонера, який ображав свого сина 1024
У Старій Вижівці судили пенсіонера, який ображав свого сина

У Старовижівському районному суді розглянули справу стосовно пенсіонера, який вчинив домашнє насильство.

Про це Район.Стара Вижівка дізнався з постанови суду від 2 листопада 2021 року.

Чоловік 25 вересня 2021 року близько 17:00 за місцем свого проживання вчинив домашнє насильство щодо свого сина, а саме висловлювався на його адресу нецензурними словами. Цим він завдав шкоди психічному здоров’ю потерпілого.

У судове засідання чоловік не з’явився. Про причини неявки він не повідомив.

Вину чоловіка у вчиненні правопорушення довели матеріалами справи. Зокрема, врахували протокол про адміністративне правопорушення, рапорти працівників поліції, письмові пояснення пенсіонера.

Водночас у суді взяли до уваги й фактичні обставини справи, характер вчиненого правопорушення, особу правопорушника, який є пенсіонером. Скарг на поведінку чоловіка на адресу Ковельського районного управління поліції раніше не надходило. Будь-яких тяжких наслідків для життя або здоров’я потерпілого внаслідок протиправних дій не настало.

У результаті суддя визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Пенсіонера звільнили від адміністративної відповідальності, зважаючи на малозначимість правопорушення і обмежились усним зауваженням.

Провадження у справі вирішили закрити.

Читайте також: У Старій Вижівці судили чоловіка, який побив свою дружину. 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром