У Старій Вижівці судили чоловіка, який побив свою дружину

04 Листопада 2021, 08:58
Насильство у сім’ї 1726
Насильство у сім’ї

Старовижівський районний суд розглянув матеріали справи стосовно чоловіка, який завдав дружині легких тілесних ушкоджень.

Про це кореспондентка Район.Стара Вижівка дізналася з ухвали суду від 28 жовтня 2021 року.

Чоловік, який, до слова, працює водієм у ТзОВ «Вест Фрут Груп», 25 липня 2021 року близько 23:00 у своєму будинку посварився з дружиною. Під час сварки він умисно наніс жінці не менше п’яти ударів долонею правої руки в обличчя.

Після цього чоловік схопив жінку за передпліччя обох рук, почав їх здушувати та виштовхнув дружину з будинку на подвір’я. Перебуваючи на подвір`ї, він штовхнув її у сторону.

У результаті жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді саден та синця на голові, обличчі і синці на руках. Згідно з висновком експерта № 113 від 27 липня 2021 року їх класифікували як легкі тілесні ушкодження.

У підготовчому судовому засіданні потерпіла подала клопотання про закриття кримінального провадження у зв’язку із примиренням з обвинуваченим. Ніяких претензій морального і майнового характеру до нього не висловлювала.

Читайте також: Місяць арешту: покарали жителя Мизового, який ухилявся від громадських робіт. 

Чоловік подав клопотання про звільнення його від кримінальної відповідальності. Вказав, що кримінальний поступок вчинив вперше, примирився з дружиною, вину визнав повністю.

Заслухавши думку учасників судового провадження, суддя постановив звільнити чоловіка від кримінальної відповідальності у зв`язку з примиренням з потерпілою, а  кримінальне провадження закрити.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром