Їздив п’яним у Смідині − заплатить 17 тисяч гривень штрафу

29 Жовтня 2021, 11:55
Їздив п’яним у Смідині − заплатить 17 тисяч гривень штрафу 887
Їздив п’яним у Смідині − заплатить 17 тисяч гривень штрафу

Старовижівський районний суд розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який керував автомобілем з ознаками алкогольного сп’яніння.

Про це журналістка видання Район.Стара Вижівка дізналася з постанови суду від 19 жовтня 2021 року.

Чоловік, який працює водієм у «Волиньобленерго», 28 вересня 2021 року о 10:15 в селі Смідин по вулиці Незалежності керував автомобілем «Мітсубісі» з ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння відмовився в присутності двох свідків.

У судовому засіданні кермувальник вину визнав повністю. Щиро розкаявся у вчиненому. Подав письмову заяву, в якій просив розстрочити йому сплату штрафу на 12 місяців, оскільки має незначний заробіток, на утриманні у нього перебуває мама похилого віку.

Також під час судового засідання взяли до уваги складений на чоловіка протокол, письмові пояснення свідків, відеозапис події правопорушення з нагрудної камери поліцейського.

Суддя постановив визнати винним водія у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накласти на нього 17 тисяч гривень штрафу.

Виплату штрафу розстрочили на рік. 

Також чоловік заплатить на користь держави судовий збір у розмірі 454 гривні.

Читайте також: Їхав напідпитку мотоциклом у Мизовому − заплатить 17 тисяч гривень штрафу. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром