Стара Вижівка: хор «Надвечір’я» відсвяткував 30-річний ювілей

30 Вересня 2021, 12:29
Хор «Надвечір’я» 1039
Хор «Надвечір’я»

Напередодні Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку відбувся літературно-мистецький захід «Не жури мене, осене!».

Про це повідомили на сайті Старовижівської громади.

З концертною програмою на сцені комунального закладу «Центр культури та дозвілля» виступили учасники народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Надвечір’я», які відзначають свій 30-річний ювілей творчої діяльності.

Вони здобули заслужену славу не тільки на Старовижівщині, а й далеко за її межами. З кожним роком зростає їхня виконавська майстерність, розширюється географія виїздів із концертами, урізноманітнюється репертуар.

Незрівнянний емоційний заряд бадьорості одержали глядачі від зустрічі з учасниками хору, які віддають увесь свій запал енергії та любові, вкладаючи частинку свого серця, тепло душі у поетичне слово, вкарбоване в пісню.

Читайте такожЗ піснями і танцями: як у Поліському відсвяткували День села. 

Селищний голова Василь Камінський привітав славетний колектив та нагородив подяками художнього керівника народного аматорського хору «Надвечір’я» В’ячеслава Недзельського, поетесу Олену Чабан, старосту хору Валентину Мороз.

Організатори свята − Старовижівська селищна рада та комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради» − висловили вдячність за фінансову підтримку підприємцям селища, які долучилися до організації святкового обіду учасникам хору.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром