У селі Шкроби у ставку потонув 44-річний чоловік

13 Серпня 2021, 13:17
Смерть 1283
Смерть

На Старовижівщині у ставку загинув чоловік.

Про це інформують на сайті ДСНС у Волинській області.

12 серпня о 17:50 до оперативно-диспетчерської служби рятувальників надійшло повідомлення від чергового лінії «103» про те, що, що в селі Шкроби Ковельського району у приватному ставку виявили тіло уродженця цього ж села Сергія Г., 1977 року народження. 

Тіло загиблого підняли на поверхню члени родини, які його і виявили.

На жаль, це вже 41 волинянин, який загинув на водоймах краю.

«Статистика загиблих у воді вражає, адже від початку  купального сезону на водних об’єктах Волині вже загинуло 30 людей, у тому числі четверо дітей.  Найгірше, що і кількість потонулих дітей у літній період зросла у порівнянні з минулим роком», – розповідає начальник відділу техногенної безпеки організації профілактичної роботи управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУДСНС України у Волинській області Олександр Бугайчук.

«Навіть катастрофічно високий показник смертності на водних об'єктах не лякає людей - вони ігнорують елементарні правила поведінки на воді. А найпоширенішими причинами нещасних випадків на воді залишається купання в необладнаних для цього місцях, часто у нетверезому стані, і недогляд батьків, які відпочиваючи, втрачають пильність та не слідкують за дітьми біля водойм», — наголошує рятувальник.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024