У Смідині яскраво відзначили День села

23 Липня 2021, 09:00
Концерт у Смідині 2015
Концерт у Смідині

У Смідині відбулися святкові заходи з нагоди Дня села.

Свято провели 18 липня. Про це повідомили на сторінці Центру культури, дозвілля, спорту та туризму села Смідин  у фейсбуці.

Відзначати День села розпочали святковим концертом. Із теплими словами до своїх односельців звернулась смідинська голова Оксана Піцик.

За вагомий внесок у культурне життя громади, популяризацію звичаїв та традицій Смідинського краю, формування національних цінностей, високу професійну майстерність та активну громадську діяльність голова громади вручила подяки директорці Центру культури, дозвілля, спорту та туризму Катерині Рябушко та народному аматорському жіночому вокальному ансамблю «Молодичка».

Після вітальних слів з нагоди Дня села вручили подарунки в різноманітних номінаціях: найстаршій жительці села – Фіонії Зінчук, наймолодшому жителю – Маріану Сарапіну, наймолодшій сім’ї – Владиславу та Діані Стриченюкам, танцювальний прорив року – Оксані Сусь, відданому своїй справі – Степану Вороб’ю, у конкурсі «Квітуче подвір'я – квітуча громада» – Тетяні Кравчук, «Молочна перспектива» – родині Стриченюків, іменинникам, які святкували свій день народження саме 18 липня, – Оксані Куликовській, Олександру Авешнікову, Петру Зінчуку.

Читайте також: Фестиваль-конкурс, «Абрикосова вечірка», концерт: як розважатимуться старовижівчани на День селища. 

Приємний настрій всім глядачам концертної програми дарували учасники проєктів «Голос діти» Ярослав Карпук та «Голос країни» Вадим Войтович, народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Молодичка», артисти Зачернецького, Руднянського та Журавлинівського будинків культури, талановита Каріна Хомич, танцювальні колектив «Ірина» (керівниця Ірина Янюк) та «Dance world» (керівниця Олена Коляда).

Розвагою для наймолодших гостів свята стали атракціони, солодка вата, стрибки на батутах, їзда на електомашинках, аквагрим та багато іншого. Також кожен охочий мав змогу сфотографуватися біля чудових фотозон. І все це створювало атмосферу святковості.

Шанувальники спорту мали змогу спостерігати за футбольним матчем між футбольними клубами «Смідинські вовки» та «Автомобіліст» (Олеськ). 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром