У три школи Старовижівської громди призначили нових директорів

11 Липня 2021, 15:09
Сесія Старовижівської громади 1392
Сесія Старовижівської громади

На сесії Старовижівської селищної ради розглянули ряд кадрових питань.

Як йдеться на сторінці органу місцевого самоврядування у фейсбуці,  деякі питання виявилися дуже дискусійними, проте завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу вдалося прийняти ряд надзвичайно важливих для життєдіяльності Старовижівської громади рішень.

Внесено зміни до рішення селищної ради від 23 грудня 2020 року №4/20 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2021 рік», а також ряду місцевих програм.
 
Прийнято рішення «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Старовижівської селищної ради» та «Про встановлення єдиного податку на території Старовижівської селищної ради». 
 
Варто зазначити, що ставки даних місцевих податків залишено на рівні минулого року.
 
Вирішено ряд кадрових питань, а саме: Ярмолюка Івана Івановича призначено на посаду директора загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня села Нова Вижва; Яриніч Юлію Степанівну — на посаду директорки загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня села Поліське та Коржан Любов Степанівну — на посаду директорки загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Смолярі
 
Вони попередньо пройшли відповідний конкурсний відбір та були рекомендовані конкурсною комісією для призначення на ці посади.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024