Старовижівчани стали срібними призерами Чемпіонату України з велосипедного туризму

11 Липня 2021, 11:10
Старовижівчани стали срібними призерами Чемпіонату України з велосипедного туризму 486
Старовижівчани стали срібними призерами Чемпіонату України з велосипедного туризму

Старовижівські велосипедисти взяли участь у сьомому Чемпіонаті України серед юнаків з велосипедного туризму.

Про це інформує Волинський центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства.

 Команда, яку представляли спортсмени Старовижівської територіальної громади, повертається додому з срібними нагородами!

Впродовж двох днів вирувало напруження в очікуванні результатів.
 
Розпочалося все з підбиття підсумків на дистанції «Велоралі». Спочатку старовижівчани були переможцями, в результаті — після задоволення протесту команди суперників, стали другі.

 
Далі — комплексна дистанція з довгим підсумком, адже її результат складено з суми особистих виступів чотирьох спортсменів на різних дистанціях. Лише три секунди в такому довгому підсумку не дозволили нам обійти команду Полтави, які перемогли в комплексі.
 
Те, що боротьба за призові місця йшла на секунди говорить той факт, що трійка команд-лідерів за два дні змагань отримала однакову суму місць! Здається, такого на всіх попередніх Чемпіонатах ще не було (для цікавості переглянемо протоколи).
 
Тож у загальному підсумку 1 - Вінниця, 2 - Волинь, 3 - Полтава (все вирішила дистанція Велоралі).
 
Срібними призерами Чемпіонату України стали: Іваницька Анна, Оксенчук Соломія, Круглій Андрій, Хлопук Владислав, Александрук Владислав та Панасюк Владислав. Тренували, вболівали та готували команду: Оксенчук Тетяна, Ященко Михайло та Третевич Борис.
 
«Щира подяка дітям за наполегливість, стійкість та жагу до перемоги, тренерам - за професіоналізм та жертовність, батькам - за переживання та розуміння, Старовижівська селищна рада - за значну фінансову підтримку команди! Сподіваємось, що на Волинь ще не раз спортсмени привезуть з Чемпіонатів України кубки та медалі найвищого гатунку!», — йдеться у дописі. 
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024