У школі села Нова Вижва буде новий директор: що про нього відомо

20 Червня 2021, 12:00
Іван Ярмолюк 4736
Іван Ярмолюк

У конкурсі на заміщення посади директора у школі села Нова Вижва переміг Іван Ярмолюк.

Про це повідомили на сайті Старовижівської громади. 

Зазначимо, що на цю посаду претендувала також Оксана Хлопук, яка шість років працювала головною спеціалісткою відділу освіти Старовижівської райдержадміністрації та понад рік – завідувачкою сектору освіти, культури, молоді та спорту цієї ж установи. Однак Оксану Хлопук не допустили до участі в конкурсі через те, що вона не подала всіх необхідних документів, зокрема, був відсутній мотиваційний лист.    

Як стало відомо Район.Стара Вижівка з витягу з протоколу засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору керівників комунальних закладів загальної середньої освіти від 4 червня 2021 року, Іван Ярмолюк народився 15 травня 1972 року, освіта вища.

У 1994 році закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки за спеціальністю «Географія і біологія» та здобув кваліфікацію вчителя географії та біології середньої школи.

Додаткова освіта: факультет післядипломної освіти Волинського державного університету імені Лесі Українки – психолог-практик, менеджер освіти. Педагогічний стаж − понад 10 років, майже два роки працював заступником начальника відділу освіти.

Район.Стара Вижівка вітає з перемогою у конкурсі та бажає успіху на новій посаді!

Читайте також: У поліській школі буде нова директорка: що про неї відомо. 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024