Старовижівським підприємцям розповіли, як отримати компенсацію за нові робочі місця

03 Червня 2021, 09:00
1236

На базі Старовижівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців.

На заході, який провели 27 травня, говорили про те, що одним із стимулів до створення робочих місць є компенсація роботодавцю єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Про це повідомили на сторінці районної філії  у фейсбук.

Роботодавців поінформували про стан ринку праці, перспективи його розвитку та переваги легальної зайнятості населення. Наголосили, що у разі створення нових робочих місць та працевлаштування на них громадян, які є недостатньо конкурентоспроможними на ринку праці, можлива компенсація роботодавцю в розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Читайте також: Безробітних Старовижівщини навчали, як виготовляти прикраси. 

Учасників семінару ознайомили з переліком категорій громадян, яким надають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, та переліком пріоритетних видах економічної діяльності.

Оскільки компенсація єдиного внеску роботодавцям – це один з інструментів для сприяння розвитку малого і середнього бізнесу, то учасники семінару висловили свою готовність продовжувати тісну співпрацю із службою зайнятості в цьому напрямку.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024