Представників Смідинської громади вчили вибирати професію в умовах COVID-19

30 Травня 2021, 10:00
631

Для учнівської та студентської молоді, представників Боратинської та Смідинської громад 27 травня відбувся вебінар на тему «Основи трудового законодавства: вибір професії. Специфіка в умовах COVID-19». Захід організували у рамках проєкту «Підтримка сільського населення в умовах COVID-19».

Про це йдеться на сайті громади.

Вебінар, що зібрав близько 100 учасників, мав на меті показати молоді інструменти практичного застосування норм трудового законодавства. Спікерами заходу стали професор кафедри цивільно-правових дисциплін Волинського національного університету імені Лесі Українки Ігор Якушев та регіональна координаторка громадської організації «Асоціація громадських радників України» Марина Редченко.

Учасники мали нагоду детальніше дізнатися про окремі положення трудового законодавства. Зокрема, з поняттями «зміст права на працю», «самостійна і наймана праця», «державна політика у сфері зайнятості населення» присутніх ознайомив Ігор Якушев. Експерт також розповів про особливості працевлаштування – в Україні й за кордоном, розтлумачив алгоритм укладання трудового договору.

Марина Редченко у своєму виступі сфокусувала увагу на практичних навичках, необхідних при виборі професії та працевлаштуванні. Громадська радниця розповіла, як правильно складати резюме, щоб отримати бажану роботу та чого слід уникати під час самопрезентації.

Додатково:

Проєкт «Підтримка сільського населення в умовах COVID-19» впроваджується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується багатьма донорами, зокрема ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування.

Читайте також: Смідинська громада отримає понад мільйон гривень на розвиток соціальної інфраструктури. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром