Смідинська громада співпрацюватиме з волинським вишем

22 Травня 2021, 11:10
1338

Ректорка Луцького національного технічного університету Ірина Вахович та голова Смідинської громади Оксана Піцик підписали меморандум про співпрацю.

Луцький національний технічний університет стрімко розширює межі співпраці та налаштовує взаємовигідні зв’язки із новими партнерами. Перемовини про взаємодію в освітній і дослідницькій сфері відбулися між ректоркою волинського вишу Іриною Вахович та головою Смідинської сільради Оксаною Піцик. Про це повідомили на сайті Луцького національного технічного університету. 

Оксана Піцик розповіла про актуальні напрацювання та напрямки діяльності сільради і територіальної громади в цілому, поділилася досвідом управлінської роботи і окреслила можливі шляхи співпраці з університетом.

Конструктивні ідеї та перспективні проєкти учасники зустрічі задекларували у відповідній угоді про співпрацю. Ірина Вахович та Оксана Піцик домовилися здійснювати між структурами обмін публікаціями, дослідженнями та досвідом, організовувати і проводити спільні заходи та проєкти; залучати до співпраці фахівців обох сторін та молодих спеціалістів із числа випускників Луцького національного технічного університету. 

Читайте також: Старовижівська селищна рада співпрацюватиме з волинським вишем. 



 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024