Волиняни можуть самостійно обирати найвигідніші газові тарифи

14 Травня 2021, 15:20
560

З 1 травня, відповідно до вимоги Уряду та НКРЕКП, усі побутові споживачі природного газу були автоматично переведені на базовий річний тариф з фіксованою ціною.

Однак клієнти ТОВ «Волиньгаз Збут» можуть перейти на інші тарифи. Про це інформує пресслужба компанії.

Компанія підготувала для побутових споживачів блакитного палива кілька тарифних пропозицій:

  • «Твій газ Річний» (базова пропозиція постачальника);
  • «Твій газ Рівномірний платіж»;
  • «Твій газ Місячний»;
  • «Твій газ На зиму».

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ» 

«Твій газ Річний» — це базова пропозиція постачальника, яка забезпечує страховку клієнтів компанії від цінових коливань. Завдяки тому, що тариф передбачає фіксовану ціну на газ упродовж року, споживачі відчують стабільність та зможуть планувати свої витрати, не переймаючись стрибками цін на європейських біржах, упродовж 12 місяців. Тариф діє до 30 квітня 2022 р.

Вартість газу в рамках Тарифу «Твій газ Річний» — 7,99 грн за кубометр.

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ»

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» розрахований на тих клієнтів «Волиньгаз Збуту», які прагнуть прогнозованих платежів за газ і хочуть уникнути великих сум у платіжках під час опалювального сезону. Тариф дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року.

«Ця пропозиція буде вигідною та зручною насамперед для тих споживачів, які використовують великі об’єми газу в зимовий період. Адже тоді суми до сплати за газ у платіжки сягають кількох тисяч гривень, — констатує директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук. — За умовами тарифу «Твій газ Рівномірний платіж», річний обсяг енергоспоживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну і споживач щомісяця сплачує за газ рівними частинами. Таким чином взимку клієнт може сплачувати менше, ніж реально споживає».

Ціна на блакитне паливо у рамках пропозиції складає 7,99 грн за кубометр. Перейти на тариф можна до 31 серпня поточного року. Діятиме тариф до 30 квітня наступного.  Якщо протягом цього часу клієнт не використає увесь запланований обсяг газу, заощаджена сума повернеться на його банківський рахунок або ж залишиться на особовому рахунку для майбутніх платежів.

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ МІСЯЧНИЙ»

Цей тариф підійде тим клієнтам, які звикли постійно стежити за зміною ціни. Тариф дозволяє споживачам оперативно реагувати на сезонні зміни на ринку газу. Ціна газу в межах цього тарифу буде визначатися поточною ситуацією на ринку та може змінюватися щомісяця.

З 1 травня 2021 року ціна у тарифі «Твій газ Місячний» складає 7,99 грн за кубометр.

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ»

Тариф «Твій газ на зиму» дозволить споживачам створити власний газовий запас на опалювальний сезон. Споживач матиме можливість придбати блакитне паливо заздалегідь за літніми цінами та споживати його впродовж опалювального сезону.

Цей тариф – продовження акції «Твоя енергонезалежність», яку два роки поспіль проводив «Волиньгаз Збут». Торік 980 клієнтів ТОВ «Волиньгаз Збут» взяли участь в акції та придбали запас ресурсу на опалювальний сезон 2020–2021 рр. за спеціальною ціною – 4,49–5,49 грн за кубометр. Це дозволило завбачливим споживачам природного газу заощадити 2,834 мільйона гривень.

Зауважимо, цьогоріч сплатити за свій газовий запас можна буде розстрочку. Детальні умови очікуйте незабаром.

ЯК ЗМІНИТИ ТАРИФ

Клієнти ТОВ «Волиньгаз Збут» можуть змінити тариф, звернувшись безпосередньо до менеджерів компанії. Вони проконсультують щодо умов кожної комерційної пропозиції та допоможуть швидко та легко змінити тариф. Зробити це можна:

- Завітавши до найближчого відділення постачальника або клієнтського простору 104.ua. Адреси відділень у вашому місті можна знайти на офіційному сайті компанії в розділі Контакти.

- Зателефонувавши до контакт-центру за номером 0332 701 704 або 067 33 39 104.

- Замовивши дзвінок від менеджерів ТОВ «Волиньгаз Збут». Для цього потрібно заповнити  заявку форму на сайті компанії.          

Читайте також:

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39