У Старій Вижівці провели святковий концерт

13 Травня 2021, 13:00
1227

У Старій Вижівці до Дня матері організували свято «Я руки мамині до серця пригортаю».

Відбулося дійство 7 травня 2021 року в Центрі культури та дозвілля Старовижівської селищної ради. Про це повідомили на сайті Старовижівської громади.

Поетичними привітаннями ведучих Романа Коваля та Миколи Черняка розпочали святковий захід.
Зі словами подяки до присутніх звернувся голова Старовижівської селищної ради Василь Камінський.
У цей день  найщирішими словами і яскравими художніми номерами вітав мам вокальний гурт «Малеча» (керівник Віктор Мандзюк).
Концерт продовжився  запальним танцем «Весела полька», де вихованці хореографічного колективу «Візерунок» під керівництвом Наталії Плахової продемонстрували своє вміння та грацію.
Далі естафету підхопив вокальний гурт «Вижичі». Його учасники подарували глядачам незабутні враження, яскраво представивши весь колорит і самобутність української народної та сучасної музики.
З перших творів виникла взаємодія колективу з глядачем і щоразу підкріплювалася новими хвилями емоцій та бурхливими оваціями.
У концерті прозвучали улюблені мелодії, які протягом багатьох років керівник колективу Віктор Мандзюк збирав у свою скарбничку.
Програма свята злагоджено перепліталась виступами вокального гурту  та танцювального колективу «Ірина» (керівниця Ірина Янюк). Як завжди, цей колектив  полонив усіх присутніх на святі яскравістю, енергією і щирістю почуттів.
У виконанні Владислава Коваля та Дмитра Ковальчука прозвучали чарівні пісні, які проникали у самісіньке серце.  
Бурхливими оплесками глядачі зустрічали Ярослава Карпука, який вразив слухачів своїм неповторним голосом, мелодійністю та високим виконавським професіоналізмом.

Читайте також: У Старій Вижівці організували виставку-конкурс пасхальних композицій. 



2




 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром