Старовижівські газовики − у трійці найкращих фахівців на обласних змаганнях

28 Квітня 2021, 09:00
1569

Спеціалісти Старовижівської дільниці Ратнівського відділення «Волиньгаз» взяли участь у щорічному конкурсі професійної майстерності серед бригад комплексного приладового обстеження газопроводів.

Змагання, в яких взяли участь 12 команд газорозподільної компанії, організували 21-23 квітня. Відточували професійну майстерність спеціалісти «Волиньгазу» на навчальному полігоні компанії у місті Рожище, де знаходяться моделі реальних газових мереж. Про це написали на сторінці АТ «Волиньгаз» у фейсбук.

Фахівці діагностували витоки газу на підземних та надземних газопроводах за допомогою високочутливих приладів, проводили шурфовий огляд ділянки газопроводу, перевіряли теоретичні знання у тестуванні та демонстрували комплектацію бригад.

Цікаво, що спеціалісти комплексного приладового обстеження газопроводів та лікарі працюють за схожим механізмом: спочатку встановлюють «діагноз», а далі обирають метод «лікування».

«Діагноз» – це перевірка надземних та підземних газопроводів, їх цілісності, пошук витоків газу за допомогою спеціальних приладів. Таку роботу фахівці «Волиньгазу» виконують щодня. Якщо спеціалісти знаходять витоки газу, то далі відбувається «лікування» – локалізація та ліквідація аварій.

Знання, техніку та швидкість учасників змагань оцінювала спеціальна комісія. За кожен етап конкурсу бригади комплексного приладового обстеження отримували бали.

До фіналу змагань потрапили чотири команди. За кількістю набраних балів перемогу здобула бригада-2 Луцького відділення «Волиньгазу». Друге місце посіли фахівці Ковельського відділення, треті – спеціалісти Старовижівської дільниці Ратнівського відділення АТ «Волиньгаз».

Читайте також: На Старовижівщині газовики навчали школярів правилам безпеки. 

1


1

1


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024