Старовижівським роботодавцям розповіли про штрафи за неоформлених працівників

26 Квітня 2021, 12:00
1069

Відбулося бліцнавчання для роботодавців у сфері торгівлі «Легальна зайнятість – гарантія соціальної захищеності».

Захід організувала 15 квітня Старовижівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості. Про це повідомили на сторінці установи у фейсбук.

У заході взяли участь головна державна інспекторка відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятості та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Волинській області Уляна Коваль, начальник Старовижівської державної податкової інспекції Головного управління Державної податкової служби у Волинській області Валерій Мержвинський, заступник начальника-начальник відділу ведення карток реєстру застрахованих осіб Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Анатолій Паримончук.

Заступниця начальника відділу надання соціальних послуг Наталія Ваврищук зауважила, що сьогодні гостро постало питання легалізації трудових відносин. Завданням служби зайнятості передусім є інформаційно-роз’яснювальна робота. Адже оформлення трудових відносин потрібне перш за все як працівникам, так і їхнім роботодавцям.

Учасники заходу обговорили визначені законом обов’язки щодо забезпечення легальної зайнятості та наслідки їх невиконання. Роботодавці отримали обґрунтовані відповіді на свої запитання. Окрему увагу зосередили на питаннях щодо застосування штрафних санкцій за недотримання вимог трудового законодавства, про що інформувала головна державна інспекторка Уляна Коваль.

Читайте також: Старовижівських роботодавців попередили про відповідальність за виплату заробітної плати «в конвертах». 



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром