Клієнти «Волиньгаз Збуту» заощадили на газі майже 3 мільйони гривень

17 Квітня 2021, 10:18
511

980 клієнтів ТОВ «Волиньгаз Збут» взяли участь в акції «Твоя енергонезалежність»  та придбали запас ресурсу на опалювальний сезон 2020-2021 рр. за спеціальною ціною – 4,49–5,49 грн за кубометр.

Це дозволило завбачливим споживачам природного газу заощадити на опаленні 2,834 мільйона гривень. Про це Бізнес.Району повідомили  у пресслужбі ТОВ «Волиньгаз Збут»

«Всього наші клієнти зарезервували на зиму близько 1,1 млн кубометрів газу. Зважаючи на те, що в опалювальний період відбулося значне подорожчання ресурсу, учасники акції відчули суттєву економію», – зауважив директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Одна з таких клієнток – жителька села Топільне, що на Рожищенщині, Людмила Пархоменко. Жінка зі сім’єю проживає у двоповерховому будинку. Опалення такої оселі в зимовий період потребує чимало ресурсу.

«Про можливість придбати газ на зиму за літньою ціною мені розповіла знайома. Я зарезервувала 3,5 тис. кубометрів газу за найнижчою вартістю – 4,49 грн. В результаті лишилася дуже задоволена, оскільки економія справді значна», – розповіла пані Людмила.

Родина Левчуків з Нововолинська також відчула переваги акції «Твоя енергонезалежність». Голова сім’ї Олександр Васильович розповів, що участь в акції взяв на першому її етапі, а сплатив за допомогою Особистого кабінету.

«Особливо порадувала акційна ціна, яка дозволила зекономити на опаленні будинку. Також дуже зручно, що процедуру оформлення заявки та оплату за газ можна було здійснити онлайн», – відзначив Олександр Васильович.

Загалом учасники акції використали 93% зарезервованого газу. Споживачі, у яких залишилися передплачені обсяги газу, можуть повернути заощаджені кошти на свої рахунки або спрямувати їх на оплату за наступний період.   

Заяви на повернення коштів на картковий рахунок або на зарахування переплати, доступні на сайті ТОВ «Волиньгаз Збут» за посиланням: https://vl.gaszbut.com.ua/ua/Info-for-consumers/id/do-uvagi-uchasnikiv-akciji-tvoja-energonezalezhnis-41076

Підписану заяву можна надати у відділення ТОВ «Волиньгаз Збут», відправити поштою за адресою: просп. Молоді, 14 А, м. Луцьк, 43018.     

Наразі ТОВ «Волиньгаз Збут» розробляє для своїх клієнтів нові тарифні пропозиції, які будуть доступними вже з 1 травня.

ДовідковоАкція «Твоя енергонезалежність» проходила у три етапи. З 15 по 31 серпня 2020 року споживачі блакитного палива мали можливість купити ресурс на зиму по 4,49 грн за м³. При укладанні договору на участь в акції з 1 по 15 вересня – вартість резервного газу становила 4,99 грн. Під час третього етапу акції «Твоя енергонезалежність» вартість кубометра газу становила 5.49 грн.

Читайте також:

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024