Юні старовижівські волейболісти змагалися у Луцьку

15 Квітня 2021, 10:00
Учасники змагань 1908
Учасники змагань

Юнаки навчально-виховного комплексу селища Стара Вижівка взяли участь у змаганнях з волейболу.

Змагання з волейболу відбулися 7-8 квітня 2021 року у місті Луцьку на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. У спортивному заході взяли участь 20 волейбольних команд з різних територіальних громад. Про це написали на сайті Старовижівської громади.

До складу старовижівської команди увійшли юнаки, які стали переможцями перших спортивних ігор школярів закладів загальної середньої освіти з волейболу, а саме: Андрій Гурський, Максим Дорошук, Назар Кича, Павло Лабант, Олексій Ковальчук, Олександр Семенюк, Вадим Осіїк, Данило Хлопук, Віктор Шилюк, Олександр Яриніч.

У перший день змагань команди були поділені на підгрупи. Суперниками старовижівських волейболістів стали гравці із Горохівської, Боратинської, Устилузької територіальних громад. 

У поєдинку з Горохівською територіальною громадою сильнішою виявилася горохівська команда, яка перемогла з рахунком 0:2.

У зустрічі із суперниками Боратинської територіальної громади сильнішою була наша команда, яка перемогла із рахунком 0:2.

Дуже емоційно-напруженою була гра із спортсменами Устилузької територіальної громади, яка завершилась із рахунком 1:2  на користь наших гравців.

У підсумку – восьме місце із 20 волейбольних команд.

Читайте також: У Старовижівському професійному ліцеї відбулися змагання з гирьового спорту. 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024