Безробітних Старовижівщини навчали вирощувати арахіс

04 Квітня 2021, 12:00
Семінар 1231
Семінар

Старовижівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості організувала  семінар «Технологія вирощування арахісу, особливості посадки і догляду».

Захід провели 1 квітня. Своїми знаннями з пошукачами роботи радо поділилася консультантка-практикантка Оксана Грушко. Про це написали на сторінці служби зайнятості у фейсбук.

Арахіс зарахований до сімейства бобових, хоча має смак справжнього горіха, дуже смачний і корисний. Завезений з Південної Америки, але полюбився багатьом людям в нашій країні. Однак не всі знають, що виростити екзотичну культуру можна самостійно, не дивлячись на особливості і різницю в кліматичних умовах. Досить знати основні переваги арахісової культури, умови посадки і догляду за рослиною.

«Арахіс або земляний горіх − рослина однорічна, висівається щорічно. При вирощуванні у відкритому ґрунті потребує звичайного догляду: йому потрібні полив, підживлення та боротьба з шкідниками. Все, що варто знати: як правильно посадити арахіс та підібрати сорт», − розповіла Оксана Грушко.

«Цікаво, що домашній арахіс значно смачніший і солодший, аніж купований, тож посадити його на власному городі варто», − додала консультантка.  

Читайте також: Старовижівчан навчали, як вирощувати плодові дерева. 


1


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром