Старовижівчан навчали, як вирощувати плодові дерева

02 Квітня 2021, 09:00
Старовижівчан навчали, як вирощувати плодові дерева 1211
Старовижівчан навчали, як вирощувати плодові дерева

Старовижівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості організувала семінар «Як правильно садити саджанці плодових дерев весною».

До проведення заходу на території Дубечненської територіальної громади фахівці служби зайнятості запросили консультанта-практика Віталія Ковальчука, який багато років вирощує саджанці на власній присадибній ділянці. Про це повідомили на сторінці районної філії у фейсбук.

Посадка плодових дерев це дуже відповідальний процес. Серед найбільш популярних плодових і садових дерев у нашій місцевості є яблуня, слива, груша, вишня, черешня, абрикос, а віднедавна і персик.

«Кожна людина за своє життя зобов’язана посадити дерево. А якщо дозволяє територія − можна виростити і повноцінний фруктовий сад. На перший погляд, таке заняття здається досить простим: зробив яму, прикопав саджанець, зрідка поливаєш і чекаєш, поки виросте. Але насправді посадка дерева і подальший догляд за ним передбачає дотримання алгоритму певних агроприйомів, ігнорування яких може призвести до негативного результату» − розповів Віталій Ковальчук.

Потрібно дотримуватись правильних і точних рекомендацій з догляду за плодовими деревами, щоб мати гарний урожай.

Читайте також: У Старій Вижівці організували майстер-клас з виготовлення мильних букетів. 


1

1

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром