Дорожники попереджають про ускладнення руху транспорту на відрізку дороги Секунь − Колодяжне

28 Березня 2021, 12:00
Ремонт дороги 2850
Ремонт дороги

Стартували ремонтні роботи на ділянці автошляху М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) в межах Волинської області.

Йдеться про 8-кілометровий відрізок Мислина – Ковель, де з 26 березня працює дорожня техніка. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області у Facebook.

Наразі проводять роботи з фрезерування старого дорожнього покриття, видалення порослі, зрізання завищених узбіч. Дорожники розпочали роботи неподалік 64-го кілометра і рухаються у напрямку Ковеля.

Підрядник – ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

Проводять ремонтні роботи і в напрямку села Секунь, там працює ТОВ «ПБС».

Водночас дорожники працюють на окремих ділянках за маршрутом Ковель – Переспа (ТОВ «ПБС», ТзОВ «Автомагістраль-Південь», ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс»).

Ремонтом охопили вже майже 40 км автодороги М-19 на території Волині.

«У рамках програми «Велике будівництво» продовжать цьогоріч відновлювати цей міжнародний автошлях і в інших областях, якими він пролягає – Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій. Не забувайте про обачність на ділянках проведення ремонтних робіт, а також будьте готові трохи затриматись в дорозі, адже рух транспорту на відрізку Секунь – Колодяжне тимчасово обмежується і здійснюється в реверсному режимі однією зі смуг руху», – зазначають в автомобільній службі.





Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром