Жителям Лютки розповіли про послуги служби зайнятості

28 Березня 2021, 10:00
Під час заходу 1495
Під час заходу

Працівники Старовижівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості провели виїзний захід в Дубечненській громаді.

Фахівці поспілкувалися з жителями села Лютка. Про це повідомили на сторінці служби зайнятості у фейсбук.

Директорка районної філії Тетяна Гаврилюк провела презентацію проєкту служби зайнятості «Успішна громада».

До заходу долучилися і інші спеціалісти. Зокрема, секретарка Дубечненської територіальної громади Ірина Мазуренко поінформувала присутніх про перспективи розвитку населеного пункту.

Фахівчиня з проєктної діяльності громади Софія Шляхно наголосила на необхідності створення інніціативних груп з числа активних жителів села з метою залучення додаткових інвестицій. Надала учасникам первинну інформацію щодо проєктної діяльності: які є джерела фінансування, де шукати відповідні програми, на що звертати увагу під час написання проєктів.

Петро Костючик, голова фермерського господарства «Хан-ко», який здійснює діяльність на території села Лютка, презентував роботу свого господарства та поділився перспективами щодо створення робочих місць у 2021 році.

У громадах для розвитку економічного потенціалу вагомого значення набула сільськогосподарська кооперація. Тому це питання також обговорювалося, оскільки, як показує практика, це ефективний механізм забезпечення конкурентоспроможності малих і середніх сільськогосподарських товаровиробників.

Під час заходу прозвучало багато слушних думок, свіжих ідей та пропозицій, реалізація яких дозволить скоординувати дії для сприяння економічного розвитку територіальної громади.

Читайте також: У Дубечненській громаді здійснюватимуть екологічний моніторинг. 



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39