На засіданні сесії Смідинської сільської ради розглянули понад сотню питань

26 Березня 2021, 10:00
Сесія 1712
Сесія

Провели п’яту чергову сесію Смідинської сільської ради.

Сесія відбулася 19 березня. Загалом понад 100 питань 19 депутатів обговорювали та приймали понад три години. Про це повідомили на сайті Смідинської громади.

На засіданні були присутні старости, начальники структурних підрозділів сільської ради, керівники комунальних установ та підприємств, спеціалісти виконавчого апарату ради.

Основним із питань сесії було про виконання бюджету Смідинської сільської ради за 2020 рік. Любов Голуб, начальниця фінансового відділу, доповіла про дохідну та видаткову частину місцевого бюджету.

Упродовж пленарного засідання сесії депутати заслухали інформації про виконання місцевих програм, зокрема, соціального захисту населення, пам’ятні дати та визначні події, «Безпечна громада», благоустрою громади, соціально-економічного розвитку, «Обдаровані діти» та інших. Затвердили розпорядження сільського голови, прийняті в міжсесійний період.

Також на засіданні розглянули ряд земельних питань. Результатом роботи стало  ухвалення  проєктів рішень з усіх питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.

Читайте також: У Смідині говорили про реалізацію програми «Безпечна громада». 




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром