Жителі Секуня обурені можливою реорганізацією закладів освіти

26 Березня 2021, 11:00
1925

Жителі села Секунь, яке раніше входило до колишнього Старовижівського району, а нині перебуває у складі Дубівської громади, переймаються можливою оптимізацією навчальних закладів.

Секунців турбує, яка ж доля чекає на Секунську гімназію та Секунський дошкільний навчальний заклад «Калинонька». Про це, зокрема, написала заступниця директорки Секунської гімназії Валентина Шимчук у фейсбук.

У своєму дописі Валентина Шимчук наводить позитивні приклади інших громад, які працюють над збереженням освітніх закладів.

«А що ми маємо? За неповні три місяці Секунь позбувся старости. Порушили питання про оптимізацію школи. Нема грошей», − написала заступниця директорки Валентина Шимчук.

«Обговорення питання збереження школи і дошкільного закладу в селі Секунь розпочалося декілька місяців тому, коли голова Дубівської громади запитував секунців про перспективи розвитку села. В дописах користувачів у мережі пролунали побажання збереження закладів освіти у Секуні», − йдеться у іншому дописі, який поширив Петро Шимчук у групі  громада села Секунь. 

«Відстоїмо своє, то й будемо мати! Бо зруйнувати легко! А чи відновимо? Я за збереження школи і дитячого садка в рідному Секуні», − додали у повідомленні.

У мережі, де активно обговорюють ці питання, користувачі висловлюють різні думки з приводу оптимізації закладів, однак здебільшого домінує негативне ставлення.

Читайте також: У Секуні реорганізовуватимуть заклади освіти: що буде із гімназією та дитячим садком. 

2



 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024