На Старовижівщині провели конкурс дитячих творчих робіт

24 Березня 2021, 10:00
Учасниці конкурсу 1517
Учасниці конкурсу

На базі Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості відбувся щорічний конкурс дитячих творчих робіт «Рятувальники очима дітей» серед вихованців гуртків закладу.

Конкурс організували у лютому-березні 2021 року, щоб долучити  учнівську молодь до діяльності з попередження пожеж в побуті та екосистемах, з метою навчання дітей та дорослих правил поведінки під час кризових ситуацій. Про це повідомили на сайті Старовижівської громади.

Цього року юні таланти представили 42 роботи в 11 номінаціях. Зокрема, малюнки, плакати, м’які іграшки, вироби з бісеру, дерева, тканини, тіста, ниток і паперу, а також вироби з природних матеріалів.

Найкращими визнали роботи Христини Сесик, Вікторії Чернік (гурток «Моделювання іграшок-сувенірів»), Діани Гузь (гурток «Паперопластика»); вихованок Смолярівської філії: Софії Мазурик («Основи художнього мистецтва»), Надії Заяць («Вироби з бісеру»), Вікторії Мороз («Тістопластика»), а також Михайла Горщарука, Вероніки Глови («Виготовлення сувенірів»), Артема Крука («Різьблення по дереву»).

Переможці візьмуть участь в обласному етапі конкурсу.

Читайте також: Юні старовижівчани стали переможцями обласного конкурсу. 





 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024