Безробітним Старовижівщини розповіли про переваги військової служби за контрактом

18 Березня 2021, 12:26
1199

З метою інформування шукачів роботи про набір на військову службу за контрактом до Збройних сил України, 16 березня фахівці Старовижівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості провели міні-ярмарок вакансій.

Інструктор відділення рекрутингу та комплектування Старовижівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор Павлович поінформував про умови та терміни проходження військової служби за контрактом, грошове забезпечення військовослужбовців ЗСУ відносно складності виконання бойового завдання, йдеться на сторінці Старовижівської служби зайнятості у фейсбуці.

Також розповів про те, що однією з умов служби є проходження професійно-психологічного відбору та відбору на придатність до військової служби за фізичним розвитком і станом здоров’я.

Представник військового комісаріату наголосив на інших перевагах контрактної служби, а саме: виплаті одноразової грошової винагороди при укладанні першого контракту; матеріальній допомозі на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань; гарантованих соціальних пільгах, як під час служби, так і при звільненні в запас.

На завершення зустрічі учасники отримали відповіді на конкретні запитання.




Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром