В Україні оновили розподіл карантинних зон

17 Березня 2021, 14:55
762

Міністерство охорони здоров'я оновило поділ регіонів на карантинні зони.

Станом на 17 березня 17 регіонів опинилися в «помаранчевій» зоні, чотири області — в «жовтій», і чотири в «червоній». За даними МОЗ, у «жовтій» зоні залишилися Дніпропетровська, Кіровоградська, Рівненська та Харківська області. У "червоній", як і раніше, знаходяться 4 області: Закарпатська, Івано-Франківська, Житомирська та Чернівецька.

«Помаранчевий» є попереджувальним рівнем, який свідчить про ускладнення епідемічної ситуації в регіоні, що може призвести до запровадження посилених обмежувальних протиепідемічних заходів. Такий рівень ввели у 17 регіонах — Києві, Вінницькій, Волинській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській області.

Показник госпіталізацій хворих на COVID-19 перевищено в 10 регіонах. Найвищий показник завантаженості ліжок із киснем станом у Києві – 69,8%, Закарпатській області – 67,5%, Івано-Франківській – 65,9% (при визначеному показнику 65%).

Читайте також: В Україні підтвердили майте 12 тисяч нових випадків коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024