Смідинським керівникам установ та старостам роз'яснили про охорону праці

17 Березня 2021, 08:05
1107

У Смідині відбулося навчання керівників закладів освіти та культури, старост та керівників Смідинської сільської ради з питань охорони праці.

Основним завданням роботодавця, згідно зі ст. 13 Закону України «Про охорону праці», є створення на кожному робочому місці безпечних умов праці, забезпечення працівників засобами індивідуального та колективного захисту, визначення ризиків, які є на конкретному виробництві та вжиття необхідних заходів щодо їх запобігання або зменшення, йдеться на сторінці Смідинської громади у фейсбуці.

Відтак 16 березня відбулося навчання керівників закладів освіти та культури, старост та керівників Смідинської сільської ради з питань охорони праці.

Навчання проводили фахівці Волинського обласного навчального центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів АПК.

В результаті курсу учасники отримали посвідчення державного зразка, яке засвідчує проходження навчання і наявність потрібних знань законодавчих і нормативних актів з охорони праці, галузевих правил пожежної безпеки, електробезпеки, виробничої санітарії, газового господарства, котлонагляду.






Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024