Винесли вирок водію, який п’яний їздив у Любохинах

16 Березня 2021, 13:00
Фото ілюстративне 3271
Фото ілюстративне

Старовижівський районний суд розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Про це йдеться у постанові суду від 16 лютого 2021 року.

Уночі 28 грудня 2020 року чоловік у селі Любохини по вулиці Зеленій керував автомобілем «Mazda», перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння.

У судовому засіданні кермувальник вину заперечив. Пояснив, що до моменту зупинки працівниками поліції алкоголю не вживав. Випив після того, як зупинився. Наміру їхати далі не мав. Визнав, що проходив тестування на вживання алкоголю.

Адвокат правопорушника в судовому засіданні просив провадження закрити. Пояснив, що працівники поліції порушили порядок проведення огляду на стан алкогольного сп’яніння.

Однак суд не взяв до уваги пояснення адвоката. У постанові зазначили, що із відеоматеріалів чітко видно особу правопорушника, свідків, факт зупинки його працівниками поліції та проходження ним тестування на стан алкогольного сп’яніння.

Суддя постановив визнати винним водія у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накласти на нього 10 200 гривень штрафу. Також чоловік заплатить на користь держави судовий збір у розмірі 454 гривні. Окрім того, його позбавили права керування транспортними засобами на один рік.

Читайте такожЇхав напідпитку за кермом мотоцикла у Седлищі − заплатить понад 10 тисяч штрафу. 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром