У старовижівській лікарні побував голова Ковельської районної ради

08 Березня 2021, 09:00
Робочий візит 2817
Робочий візит

Очільник Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак здійснив робочий візит у комунальне некомерційне підприємство «Старовижівська центральна районна лікарня».

Він відвідав заклад 4 березня  разом із заступником Андрієм Броїло. Про це керівник Ковельської районної ради написав на своїй сторінці у фейсбук.

Спільно з селищним головою Василем Камінським та депутатом районної ради Михайлом Шлапаєм посадовці ознайомились із діяльністю лікувального закладу. Зокрема, оглянули хірургічне, терапевтичне, пологове, реанімаційне відділення та операційний блок.

Директорка лікарні Тетяна Свіржевська, яка, до речі, також є депутатом Ковельської районної ради, розповіла про діяльність закладу та озвучила проблемні питання, які потребують першочергового вирішення.

Також управлінці поцікавилися створенням належних умов для лікування хворих, ознайомилися з умовами роботи, наданням медичних послуг, поспілкувалися з медичним персоналом та пацієнтами.

З нагоди Міжнародного жіночого дня посадовці привітали Тетяну Свіржевську та директорку комунального некомерційного підприємства «Старовижівський центр первинної медичної допомоги» Наталію Капітулу.

Читайте також: У старовижівській поліклініці − нова лікарка-неврологиня. 



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024