У Новій Вижві рятувальники відкачували воду з присадибної ділянки

05 Березня 2021, 10:00
Волинські рятувальники відкачали 420 кубометрів талої води з підтоплених господарств 836 Джерело: https://vl.dsns.gov.ua
Волинські рятувальники відкачали 420 кубометрів талої води з підтоплених господарств

Працівники підрозділів Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області здійснили два виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт, пов’язаних з відкачуванням талої води з підтоплених прибудинкових територій та присадибних ділянок.

3 березня воду відкачували у Рожищенському та Старовижівському районах. Про це повідомили у пресслужбі рятувальників.

У селі Вишеньки Рожищенського району рятувальники відкачали талу воду з трьох підтоплених домогосподарств на вулицях Зарічній та Селянській. А в селі Нова Вижва Старовижівського району відпомпували воду з присадибної ділянки на провулку Луговому.

До проведення аварійно-рятувальних робіт залучили дві одиниці техніки, працювали дев'ять рятувальників.  Загальний об’єм відпомпованої за добу талої води становить 420 м3.

Цього року рятувальники уперше провели роботи з відкачування води з прибудинкових територій 27 лютого, коли добова температура зросла й розпочалося сніготанення.

Загалом за період 27 лютого-3 березня рятувальники відкачали понад 1700 кубометрів з окремих приватних домоволодінь, розташованих на низинній місцевості у Камінь-Каширському, Маневицькому, Любешівському, Любомльському, Рожищенському й Турійському районах.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024