Дубечненська громада долучиться до проєкту «Поліцейський офіцер громади»

19 Лютого 2021, 11:00
Підписують меморандум 1650
Підписують меморандум

Дубечненська громада підписала з поліцією меморандум про співпрацю та партнерство. 

Угоду підписали 17 лютого.  Про це повідомила поліція Волинської області у фейсбук.

Побачивши успішний приклад запровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» у сусідніх населених пунктах, долучитися до нього вирішила Дубечненська територіальна громада. Це перша громада Волині, яка готова взяти участь у проєкті поза конкурсом та самостійно придбає для своїх поліцейських офіцерів службовий автомобіль. 

Меморандум про співпрацю з правоохоронцями підписав голова Дубечненської громади Анатолій Костючик.

 «Спочатку представники громад ставились доволі скептично до проєкту, але зараз і мешканці громад, і місцева влада дуже задоволені працею поліцейських на місцях. Вони живуть своєю роботою, знають жителів населених пунктів, розуміють усі проблеми і всіляко допомагають людям», − сказав Сергій Козак, заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Голова Дубечненської громади Анатолій Костючик наголосив, що громада виконуватиме всі зобов’язання проєкту. Зокрема, йдеться й про купівлю автомобіля та забезпечення належних умов для роботи поліцейських. Він зауважив, що приміщення для поліцейської станції вже належним чином облаштоване. 

До слова, Волинська область є однією з перших, що долучилася до реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Нині на території області працює 34 поліцейські офіцери.





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром